Tietoa

Edit: En ylläpidä blogia enää, koska suurin osa kommenteista oli julkaisukelvottomia, enkä kestänyt jatkuvaa pilkkaamista. Säilytän blogin kuitenkin, jos siitä on jollekin jotain iloa.

Waifu on terminä erittäin väärinkäytetty ja väärinymmärretty internet-kulttuurissa. Blogissa käsitellään ja tutkitaan waifu-ilmiötä ja 2D-rakkautta monista eri näkökulmista. Pyrin olemaan neutraali yhteisön kannalta, mutta tuomaan myös omia ajatuksiani.

Tavoitteena on informoida asiasta tietämättömiä, korjaamaan yleisiä väärinymmärryksiä sekä tuomaan uusia näkökulmia ja ajatuksia muille 2D-rakastajille.

Blogia kirjoittaa nimettömänä toimiva mieshenkilö. Nimimerkkiäni ei pidä sekoittaa keneenkään samanlaista nimimerkkiä käyttävään.

Bannerissa esiintyvä Miku ei ole blogin kirjoittajan waifu. Miku on valittu blogin teemaksi, koska hän on hyvin yleinen ja ehkä jopa yleisin waifu. Eli eräänlainen 2D-rakkauden idoli.

Kommentoidessa saa kritisoida minun näkemyksiäni ja olla eri mieltä, ja mielelläni toivoisinkin asiasta keskustelua. Asiattomasti ilmaistuja viestejä ei kuitenkaan tulla hyväksymään.

Mitä blogissa EI tulla käsittelemään:

  • Onko waifu parempi vai huonompi kuin ihmisten välinen rakkaus. Välillä tarkastelen eroavaisuuksia ja yhtäläisyyksiä, mutta en tule tekemään mitään vertailua kumpi on parempi vaihtoehto.
  • Husbandoja eli waifun mieshahmovastiketta. Kun kirjoitan waifuista, sama pätee yleensä husbandoihin, ilman että tarvitsee erikseen mainita.
  • Yksittäisiä hahmoja waifuina
  • Kirjoittajan waifua ja waifu-ilmiöön liittymätöntä yksityiselämää

Jos on kysyttävää tai kerrottavaa, voi ottaa yhteyttä vihannes.mehu@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s